News

Persbericht – Topmanagers: Ingetogen luxe en zakelijke intimiteit in de decembermaand


De tijd van schreeuwerige kerstparty’s en ‘alles kan in de decembermaand’ ligt al even achter ons. Dinners hows, de zoveelste musical en sterrenrestaurants lijken steeds meer taboe, bleek onlangs na rondgang onder bijna 65 Nederlandse topmanagers in opdracht van Chalet Durbuy XL. Relatiemanagement draait anno 2017 om intimiteit en ingetogenheid. Een relatie inviteren kan nog steeds, als de beleving maar puur is en luxe niet de boventoon voert. ‘Het moet uit te leggen zijn’. Dezelfde norm wordt daarom ook steeds vaker toegepast voor de ‘eigen’ directie uitjes.

Een trend die kansen biedt voor kleinschalige locaties en initiatieven. Chalet Durbuy XL speelt in op deze trend en biedt speciaal voor het zakelijk segment deze decembermaand een bijzonder kerstarrangement. In de besloten sfeer van een prachtig gelegen chalet in de Belgische Ardennen, kunnen zakelijke gezelschappen van 6 tot maximaal 16 personen genieten van alle geneugten die deze streek biedt.

Private dining, een heerlijke overnachting in het chalet en luxe ontbijt 
Gasten wordt ontvangen in een heerlijk warm huis, waar het haardvuur knappert en een aperitief op hen wacht. Zij treffen een prachtig gedekte tafel en worden vriendelijk ontvangen door de gastvrouw van het huis. In de keuken wordt ondertussen door een privé kok het diner met veel verse streekproducten bereid. Na het diner kan het gezelschap doorgaan tot in de late uurtjes, want de volgende ochtend wordt alles netjes opgeruimd en het ontbijt weer opgediend aan de lange tafel in Chalet Durbuy XL… Een onvergetelijke ervaring die groepen mensen met elkaar zal verbinden.

Over Chalet Durbuy XL
Het chalet is gelegen op een heuvel in het buitengebied van Durbuy in het hart van de Belgische Ardennen. ‘Bewoners’ kunnen genieten van kilometers vrij uitzicht een aanwezige luxe; sauna, fitnessruimte, woonkamer met openhaard, acht slaapkamers, acht badkamers, voldoende ruimte voor vergaderingen of ontspanning. Er is bovendien een grote tuin met o.a. een buitenjacuzzi. Hiermee is het een ideaal verblijf voor bedrijven of groepen die de luxe wensen van een hotel maar in een meer persoonlijke en intieme sfeer.

Website: www.chaletdurbuyxl.com