Events

Events

Bedrijfsopeningen, seminars, jubilea, personeelsuitjes, beurzen, teambuilding, congressen, relatiefeesten, open dagen, productpresentaties: het zijn dé momenten waarop u er met uw organisatie wilt stáán. Maar hoe komt u het beste onder de aandacht van uw relaties? Precies, door uzelf te blijven! Niets is persoonlijker dan relatiemanagement. Gebruik uw creativiteit. Standaard is niets standaard.

Een concept dat klopt

Onze events versterken uw identiteit. Wij zorgen er dan ook voor dat het concept klopt en alle elementen – van de uitnodiging, het thema, de inrichting, de catering, het entertainment en de PR – volledig op elkaar zijn afgestemd. Zo nemen wij u de zorg uit handen, zodat u zich kunt richten op uw relatienetwerk.

IMG_0199_5158

Social video

We gaan altijd de uitdaging vernieuwende toe te voegen aan uw evenement. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan social video tijdens uw event? Inspirerende filmpjes die bijna live gedeeld kunnen worden via social media. Breeduit! is partner van Moodreport, de specialist voor interactieve totaalbeleving met social video op uw event.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een kennismaking!