Wat we doen

Samen voor resultaat

Wat doet Breeduit!? Deze vraag zouden we kunnen zetten bij de ‘veelgestelde vragen’. Maar wat ons betreft zou de vraag moeten zijn: wat kan Breeduit! voor u, uw merk of organisatie betekenen?

Andere opdrachtgevers werken o.a. met ons samen op deze onderdelen, omdat zij en wij geloven dat Breeduit! juist hier toegevoegde waarde levert voor het juiste resultaat:

Strategie

Elk merk, elke klant, elk project en elke opdracht vraagt om een specifieke benadering. Door te kijken naar de huidige wensen en te anticiperen op de behoeftes van de toekomst kunnen we een solide marketing- en/of communicatiestrategie ontwikkelen. Hieruit volgen goed op elkaar afgestemde uitingen in passende media en middelen. Zo helpen we organisaties en merken een eigen gezicht te creëren en zich duidelijk te positioneren.

Concept

Met de strategie als basis wordt het creatieve proces gestart. Ook bij dit proces betrekken we de opdrachtgever zo nauw als mogelijk. Door vragen, onderzoeken, praten en luisteren vergaren we kennis. Hiermee kunnen we aan de slag. Verschillende concepten worden bedacht, besproken en gepresenteerd. Uiteindelijk word één concept gekozen. Het concept dient als rode draad, houvast voor het ontwerp en/of campagne. Het bevat de hoofdlijnen en basisregels voor de verdere vormontwikkeling en mediakeuze. Als het concept staat start de laatste fase: ontwikkeling en implementatie van oplossingen waarmee onze opdrachtgevers relaties kunnen aanknopen en onderhouden.

En uitvoering…

Breeduit! Marketing, Communicatie en PR is tijdens de uitvoering sterk in:

PUBLIC RELATIONS >>>
ONLINE >>>
EVENTS >>>
VIDEO >>>
TEKST & DESIGN >>>


 

Meer weten? Neem contact met ons op voor een kennismaking!