Online

Online

Steeds meer organisaties weten de weg te vinden naar Breeduit! als het gaat om de strategie en ambities op online gebied. Breeduit! adviseert over websites en webshops, mobile en e-mail marketing, social media, online campagnes en content marketing.  We houden het niet alleen bij het advies. We helpen graag mee bij de implementatie. Hier kunnen wij onze meerwaarde als het gaat om resultaat echt bewijzen.

Online marketing

Meer bezoekers? Een hogere conversie? Meer omzet uit je online shop halen? Een online marketing strategie van Breeduit! vormt de basis om uw doelstellingen te behalen. Een goede online strategie draait om focus. Breeduit! adviseert en helpt uw organisatie met verschillende disciplines binnen uw online marketing strategie.

Breeduit! helpt om een totale online strategie op te zetten, dus niet alleen gefocust op Google AdWords, Facebook adverteren of email marketing. We helpen aanwezig te zijn in de oriëntatie fase van potentiële klanten en denken mee over wat de klant verwacht bij de eerste online kennismaking.

Content marketing

Een vorm van online marketing is het relatief nieuwe begrip ‘content marketing’. Deze vorm van content creatie is bedoeld om veelal online mensen aan je merk of organisatie te binden. Of het nu gaat om online magazines, artikelen, blogs, white papers of (social) video’s…  Breeduit! adviseert over de de juiste contentvorm en waarmee u uw (potentiële) klanten op een relevante manier bereikt.
Niet te commercieel, maar wel met een duidelijke ‘call to action’ maken we uw content interactief en geschikt om eenvoudig te delen met behulp van bijvoorbeeld social media. Bovendien maken we content vindbaar voor uw doelgroep en daarmee zoekmachine vriendelijk (SEO).

E-mailmarketing: hoge effectiviteit tegen lage kosten

Hoe haalt u tegen lage kosten, meer omzet uit uw bestaande klanten? Hoe informeert u uw (klant)relaties over actuele ontwikkelingen? Hoe meet u de respons op uw verzonden boodschap? Breeduit! verzorgt nieuwsbrieven en complete campagnes in uw eigen huisstijl. Hiervoor maakt Breeduit! o.a. gebruik van de software van Spotler (voorheen MailPlus).

Met Spotler versturen wij snel en gemakkelijk professionele e-mailings, direct mail, sms-berichten en webpagina’s naar al uw relaties. Een compleet, gebruiksvriendelijk en betrouwbare applicatie voor uw communicatie via verschillende kanalen. Beschikbaar in een basisversie dat uitbreidbaar is tot multi channel marketing automation (event driven marketing). Dit maakt Spotler tot de keuze van vele professionals. Al meer dan 1.500 organisaties gingen u voor. Wilt u weten welke e-mail marketing oplossing het beste past uw wensen en ambities? Of denkt u dat er sowieso maatwerk bij komt kijken? Geen probleem! Neem direct contact op voor een offerte en/of demo.


Meer weten? Neem contact met ons op voor een kennismaking!