Tekst & Design

Tekst

Net als bij vormgeving, is het belangrijk dat uw teksten nauwkeurig op de doelgroep zijn afgestemd. Breeduit! weet als geen ander hoe we uw boodschap pakkend, scherp en helder kunnen verwoorden. Of het nu gaat om een webtekst, brochure, persbericht of relatiemagazine, wij vinden de juiste ‘tone of voice’ en aanspreekvorm. Maar we schrijven niet alleen leesbare teksten; wat dacht u van pakkende teksten voor uw (RTV) commercial of presentatie met voice-over?


 

Design

Een onderscheidende en verzorgde vormgeving zorgt dat uw klanten een herkenbaar en vertrouwd beeld hebben van uw organisatie, producten en/of diensten. Een goed doordacht vormgevingsbeleid is dus een belangrijk deel van uw communicatie. Daarom kijkt Breeduit! net even verder, voor dat we zomaar beginnen met een nieuwe huisstijl, website, brochure of ander ontwerp gerelateerd middel.

We stellen samen met de opdrachtgever vooraf de kernwaarden, doelgroep, boodschap en doelstellingen vast en vormen zo een vertrekpunt voor uw visuele identiteit. Op deze manier zijn de door ons geleverde ontwerpen niet alleen creatief, maar ook doelgericht, eigentijds en communicatief onderbouwd.


Meer weten? Neem contact met ons op voor een kennismaking!