Strategie & Concept

Samen voor resultaat

Wat doet Breeduit!? Deze vraag zouden we kunnen zetten bij de sectie ‘veelgestelde vragen’. Maar wat ons betreft zou de vraag moeten zijn: wat kan Breeduit! voor u, uw merk of organisatie betekenen?

Andere opdrachtgevers werken o.a. met ons samen op deze onderdelen, omdat zij en wij geloven dat Breeduit! juist hier toegevoegde waarde levert voor het juiste resultaat:

Strategie

Elk merk, elke opdrachtgever, elk project en elke opdracht vraagt om een specifieke benadering. Door te kijken naar de huidige wensen en te anticiperen op de behoeftes van de toekomst, kunnen we een solide marketing- en/of communicatiestrategie ontwikkelen. We gaan op zoek naar het onderscheidende vermogen en weten deze te vertalen naar een heldere positionering met heel een eigen gezicht.

Concept

Met de strategie als basis wordt het creatieve proces gestart. Ook dit dien we in cocreatie met de opdrachtgever. Door vragen, onderzoeken, praten en luisteren vergaren we kennis. Hiermee kunnen we aan de slag. Verschillende concepten worden bedacht, besproken en gepresenteerd. Uiteindelijk word één concept gekozen. Het concept dient als rode draad, houvast voor het ontwerp en/of campagne. Het bevat de hoofdlijnen en basisregels voor de verdere vormontwikkeling en mediakeuze. Als het concept staat start de laatste fase: ontwikkeling en implementatie van oplossingen waarmee onze opdrachtgevers relaties kunnen aanknopen en onderhouden. Of het nu gaat om complete geïntegreerde campagnes of om specifieke disciplines.

En uitvoering…

Breeduit! Marketing, Communicatie en PR is tijdens de uitvoering sterk in:

PUBLIC RELATIONS >>>
ONLINE >>>
EVENTS >>>
VIDEO >>>
TEKST & DESIGN >>>


 

Meer weten? Neem contact met ons op voor een kennismaking!