Communicatie verbouwing en opening pand


Communicatieadvies, Event, Huisstijl, Interim, PR

Het vernieuwde hoofdkantoor van ANWB Verzekeren/Unigarant werd vrijdag 25 mei 2018 officieel geopend. Bij de verbouwing is het pand verduurzaamd en uitgebreid om alle medewerkers op één plek te kunnen huisvesten. 

Tot voor kort werkten zij vanuit verschillende locaties. Gebruik van duurzame materialen en installaties en energiebesparing hebben bij het ontwerp van het pand aan de Schutstraat een grote rol gespeeld. Qua vormgeving vallen de transparante, open ruimten op, waardoor medewerkers gemakkelijk met elkaar in contact komen. Het pand is inmiddels genomineerd voor de Drentse Architectuurprijs 2018.

Joost de Bree van Breeduit! was tijdens de verbouwingsperiode (2016-2018) verantwoordelijk voor alle externe communicatie over de verbouwing en intern voor de medewerkers communicatie rondom het nieuwe werken, de verhuizingen en de merkbeleving van het nieuwe kantoor. Ook coördineerde hij de opening van het nieuwe pand voor 400 relaties en medewerkers en aansluitend een open dag voor 800 mensen.