Pensioencommunicatie

Pensioencommunicatie

Een van de expertises van Breeduit! is pensioencommunicatie. We werken voor grote financiële partijen in Nederland. Wat ons onderscheidt van onze concurrenten? We weten als geen ander hoe we pensioen moeten uitleggen en hoe we daarbij doelgroepen in beweging krijgen.

Pensioen3daagse

Niet voor niets verzorgde Breeduit! bijvoorbeeld het projectmanagement van vier edities van de landelijke Pensioen3daagse voor platform Wijzer in geldzaken en zijn we nog steeds betrokken bij de communicatie. Tijdens deze drie dagen vinden er jaarlijks in het hele land activiteiten plaats om mensen overzicht en inzicht te geven in hun pensioensituatie en waar nodig aan te zetten tot actie. Met een campagne en het mobiliseren van zoveel mogelijk partners van Platform Wijzer in geldzaken, werkgevers, pensioenuitvoerders, financieel adviseurs, consumentenorganisaties, werkgevers- en werknemersorganisaties worden jaarlijks grote succes bereikt op het gebied van pensioencommunicatie.

Mijnpensioenoverzicht.nl

Ook zetten we onze communicatiediensten sinds 2016 in voor Stichting Pensioenregister, waarbij het communicatiemanagement voor de stichting achter de website www.mijnpensioenoverzicht.nl door ons ad interim wordt uitgevoerd. Dit betreft onder meer het ontwikkelen en uitvoeren van communicatiecampagnes, stakeholdermanagement, het opzetten van onderzoek, het adviseren van het bestuur op het gebied van pensioencommunicatie en het doorontwikkelen van de website.

Effective communicatie

Breeduit! helpt kleine en grote pensioenfondsen, pensioenverzekeraars en pensioenuitvoerders met effectieve en efficiënte pensioencommunicatie. Niet alleen voor consumenten, maar ook door werkgevers en andere stakeholders nauw bij de communicatie te betrekken.

Meer weten?

Meer weten over wat Breeduit! voor uw pensioencommunicatie kan betekenen? Bel direct voor een kennismakingsafspraak met Joost de Bree op 033 – 202 2045.